Lees ons privacy beleid.

Je browser is verouderd en geeft deze website niet correct weer. Download een moderne browser en ervaar het internet beter, sneller en veiliger!

Opleidingen & Trainingen

Stichting Jeugdinterventies geeft opleidingen en trainingen aan professionals in de Jeugdzorg.

MDFT

MDFT Opleiding

Multidimensionele Familietherapie (MDFT) is een bewezen effectieve methode, die is bedoeld voor jongeren tussen de 10 en 23 jaar met (meervoudig) probleemgedrag. Hoe ziet de opleiding eruit?

• Naast 5 cursusdagen, introduceren we eLearning (dit is tevens de start van de opleiding)
  • Intensieve contact tussen therapeut en SJI trainer
  • Online community op de SJI portal
  • Virtuele Webinars en Q&A’s met SJI trainers

SKJ- 416 punten
Registerplein: 412 punten
NVGR: 60 punten

MDFT-LVB

De meerdaagse training bevat de volgende activiteiten:

• 2 dagdelen online (verspreidt over 2 weken) aan MDFT-therapeuten en/of MDFT-supervisors over de MDFT-LVB module
  • Terugkomdagdeel (6 maanden na de tweedaagse training).
  • Twee keer een uur telefonische consultatie door de trainer aan de MDFT-therapeut en diens supervisor (indien van toepassing).

SKJ: 23,5 punten

Registerplein: 26,5 punten

Multidimensionele Behandeling

Een kortdurende systeemgerichte behandeling voor jongeren met gedragsproblemen, gebaseerd op de belangrijkste principes van MDFT (Multidimensionele Familietherapie)

Tijdens de 3-daagse cursus wordt een gefaseerd gesprekken model aangeleerd, waarin de behandelaar gebruik maakt van systeem-/gezinsgerichte interventies. De cursus bevat o.a.

• eLearning ter voorbereiding
  • 2 live trainingsdagen en een terugkomdag
  • Bespreken van audio opname

NIP: 28 punten

NVGR: 18 punten

Registerplein: 30 punten

SKJ: 27 punten

Programma Comeback

Programma Comeback! is gericht op trainers/coaches van verschillende sporten en is inzetbaar bij alle sportclubs.

De training bestaat uit 5 workshops van elk zo'n 3 dagen.

• Vergroten Pedagogische vaardigheden
  • Communicatie en gesprekstechnieken