Vacature Trainer (nieuw)

Vacature  Interne Trainer minimaal 16 uur

SJI is op zoek naar interne trainers met ervaring met MDFT en supervisor-schap.

Ben jij een systemisch werker met hart en ziel? Wil jij MultiDimensionele FamilieTherapie (MDFT) en andere vormen van systemisch werken in de jeugdhulp op enthousiaste en vakkundige wijze op anderen overdragen? En heb je trainersvaardigheden of je bent didactisch geschoold? Dan bieden wij jou een leuke en uitdagende werkplek.

SJI is continue in ontwikkeling en is op zoek naar iemand die deze uitdaging aan wil gaan en hier actief een bijdrage aan wil leveren.

Over Stichting Jeugdinterventies (SJI)

SJI is al meer dan 12,5 jaar hét opleidingsinstituut voor Multidimensionele Familietherapie (MDFT). Daarnaast trainen wij professionals in Gezinsgericht Werken en andere systemische benaderingen. Onze kennis en kunde liggen in het systemisch werken met jongeren en gezinnen daar waar de problemen complex en langdurig zijn. Ons talent is om professionals zo goed mogelijk te trainen in het werken met deze jongeren en hun gezinnen. Naast trainingen organiseren wij boosterdagen, masterclasses, netwerkbijeenkomsten en andere vormen van lerende ontmoetingen. Dat doen wij in Nederland en Europa. Wij hebben de ambitie om ons trainingsaanbod te verrijken en te verdiepen en we willen zoveel mogelijk professionals bereiken.

Waarom jij ons team wil komen versterken:

 • Je komt te werken in een klein team dat van hard werken en van humor houdt.
 • Je werkt samen met de hoofdopleiders om de trainingen te geven.
 • Je draagt systemisch werken een warm hart toe.
 • Je krijgt intervisie met de trainers en de ontwikkelaars van MDFT.
 • Het salaris begint bij 4.300 euro, bruto per maand, bij een 36-urige werkweek.
 • Je pensioen wordt foor SJI betaald.
 • Je krijgt een eindejaarsuitkering.
 • Je ontvangt een reiskosten vergoeding, conform de wettelijke eisen.
 • Je hebt ADV dagen en meer vakantiedagen dan elders.
 • We bieden flexibele werktijden en mogelijkheid om vanuit huis te werken.

Functie-eisen:

Je hebt een relevante opleiding op minimaal HBO-niveau. Je hebt ervaring met MDFT en supervisor-schap. Je hebt, bij voorkeur, ervaring in het geven van trainingen. Je kunt goed plannen en organiseren, je coördineert en stemt je eigen activiteiten op elkaar af. Je bent flexibel en eventueel bereid om in het buitenland te trainen. Je beheerst de Nederlandse taal en de Engelse taal goed. Je weet de cursisten, collega trainers en collega’s buiten de gebaande paden te stimuleren en motiveren om anders te denken en met nieuwe oplossingen te komen. Je bent ambassadeur van het MDFT gedachtengoed en het systemisch werken. 

Wat ga je doen?

Je maakt deel uit van ons interne team trainers en neemt actief deel aan het uitvoeren van onze opleidingen. Je werkzaamheden bestaan uit:

 • Zorgen voor het opleiden en begeleiden van cursisten
 • Zowel standaard als op maat gesneden cursussen in systeem-/gezinsgericht werken geven aan beroepsgroepen van diverse aard
 • Ondersteunen bij verbeteren cursusmateriaal
 • Bijdragen aan ontwikkeling van maatwerk- en algemene open trainingen
 • Input leveren ter verbetering van opleidingen en het opleidingsproces
 • Een proactieve rol spelen bij signaleren en afhandelen van problemen en klachten
 • Onderhouden van contacten met de teams die jij opleidt

Blended lesgeven (online en op locatie)

Onze opleidingen zijn blended. Het is dan ook belangrijk dat je affiniteit hebt met deze gemixte vorm van lesgeven. Daarnaast worden trainingen op verschillende plekken in Nederland en Europa gegeven. Soms werk je alleen, soms met een collega-trainer.

Enthousiast geworden?

Heb jij toewijding voor systemisch werken en de jeugdhulp? Solliciteer dan snel! Voor meer informatie kunt u mailen naar Sylvia Cool: s.cool@stichtingjeugdinterventies.nl  of  bel 06- 24 77 39 41.

Of mail meteen je motivatiebrief met CV voor 1 januari 2023 naar Nelleke Groenewegen, Directeur-Bestuurder, n.groenewegen@stichtingjeugdinterventies.nl

 

Terug naar overzicht
Nieuwsbrief

Wil je op de hoogte blijven van de ontwikkelingen en activiteiten van Stichting Jeugdinterventies? Schrijf je dan in voor onze e-mailnieuwsbrief. Je ontvangt deze nieuwsbrief 3 tot 4 keer per jaar.

Meld je hier aan

Bezoekadres: President Kennedylaan 19, 2517 JK Den Haag

U kunt ons volgen via

  Aangesloten bij: