MDFT
Onderwijs
Jeugdzorg
Gemeente
Verwijzer

Onze kernwaarden

Om te kunnen slagen in onze missie laten we ons in ons werk leiden door de volgende kernwaarden:

Verbinden – We make connections

We luisteren naar elkaar en onze relaties. We tonen oprechte interesse in de ander en maken écht contact. Dit zit in ons DNA. Zo leren we elkaar en onze relaties goed kennen en kunnen we gebruik maken van elkaars kracht. Hierdoor werken we goed samen aan ons gezamenlijke doel: het helpen van jongeren en hun omgeving.

Verantwoordelijk – We act responsibly

We voelen ons verantwoordelijk voor wat we doen en gaan zorgvuldig om met al onze relaties. We zijn open, eerlijk en direct in ons handelen. Dat wat we zeggen, doen we ook. Zo bouwen we samen aan lange termijn relaties.

Deskundig – We keep learning

We hebben kennis van zaken en weten wat we doen. Kwaliteit is ons uitgangspunt en de evidence-based methode MDFT ons voorbeeld. We werken met gedreven professionals die plezier hebben in hun vak en altijd kijken hoe ze hun werk beter of efficiënter kunnen doen. Heeft een ander meer expertise? Dan schromen we niet deze partij in te schakelen als dat nodig is.

Ondernemend – We take action

Als stichting zijn wij uit op groei. Groei van het aantal jongeren dat goed functioneert in en samen met hun omgeving. Groei van het aantal professionals die jongeren die dat nodig hebben kunnen begeleiden. Doorzettingsvermogen en daadkracht helpen ons hierbij. We zoeken continu naar goede en verrassende mogelijkheden en innovaties. Hierbij luisteren we naar de wensen en behoeften uit de markt en sturen bij als dat nodig is.

De specialist in systeemgericht denken en werken!