Eerste uitgave nieuwsbrief Stichting Jeugdinterventies

Ons doel als stichting is om jongeren met gedragsproblemen op een goede manier te begeleiden naar een mooie toekomst. Dit doen wij door professionals die werken met deze jongeren op te leiden. Niet alleen professionals binnen de jeugdzorg, ook professionals binnen het onderwijs en bij gemeenten. Hierbij vinden wij het belangrijk om al deze professionals ook met elkaar in verbinding te brengen. Dit willen we onder andere bereiken met een nieuwsbrief. De eerste uitgave is verzonden op 4 juli 2017:

Nieuwsbrief Stichting Jeugdinterventies – uitgave juli 2017

Met de nieuwsbrief willen wij onze relaties en andere geïnteresseerden op de hoogte houden van activiteiten en ontwikkelingen binnen SJI, andere instellingen en de markt. Denk hierbij aan:

Deze nieuwsbrief zal 3 tot 4 keer per jaar verzonden worden. De onderwerpen in de nieuwsbrief hoeven natuurlijk niet alleen te gaan over de activiteiten van SJI. Wij vinden het juist leuk om ook verhalen van onze relaties te delen. Heb je een mooi verhaal of een interessant project? Vul dan het contactformulier in op onze website. Dan kijken we samen met u of wij uw verhaal kunnen opnemen in de volgende uitgave van deze nieuwsbrief.